سفارش تبلیغ
صبا ویژن
» Today hit:17 » Yesterday hit:42 » All hit:288337
  • دلتورا - تازه ها
    » درباره ی من
    دلتورا - تازه ها
    مدیر وبلاگ : shotokanpoloto[105]
    نویسندگان وبلاگ :
    arazin (@)[5]


    تازه فیلم عکس فیزیک موبایل
    » لوگوی من
    دلتورا - تازه ها

    » Day Links » Notes Subjects » My Archives » My Friends Logo » My Friends Links » My Music
    » Yahoo » Search


    »» دلتورا »» date:86/2/7 «» 2:46 ع

    سری اول در جست و جوی دلتورا
     
    تازه ترین اثر جنیفر رو، مشهور به امیلی رودا نویسنده استرالیایی مجموعه هشت جلدی دلتوراست که اینک جلد اول آن پیش روی شماست. این مجلد در بر گیرنده 4 جلد نخست یعنی جنگلهای سکوت، دریاچه اشک، شهر موشها و شن های روان می باشد. کتاب در سال 2001 برنده جوایز متعددی شد. دلتورا سرزمینی که در روزگاران کهن به هفت قبیله تقسیم شده بود برای حفظ خود از چشم طمع دشمنان ساز یکپارچگی زد. طلسم فرمانروایی سرزمین هفت گوهر قیمتی آویخته به کمربندی سحر آمیز بودند. اینک پادشاه مرده و پسر جوانش باید میراث سلطنت را تصاحب کند. کتاب ماجرای تلاشهاس شاهزاده را برای حفظ سرزمین و احقاق حق سلطنت در فالب 4 داستان پر هیجان روایت می کند.
     
    سری دوم:سرزمین سایه های دلتورا
     
    سفر به سرزمین سایه ها :قلمرو مرموز ارباب سایه های اهریمنی _ باید جذاب باشد؛ یافتن و نابود کردن موجودی که هزاران نفر از اهالی «دلتورا» را گروگان گرفته و با خود به سرزمین سایه ها برده است.
    او قصد دارد جادوی سیاهش را تقویت کند. مردم دلتورا اگر نجات پیدا نکنند، برای همیشه برده تاریکی می شوند.
    اما همیشه برای جنگ با این اهریمنی ها و جادوگرها، قهرمان هایی وجود دارند.
    «لیف» ، «باردا» و «جاسمین» برای نجات اسیران به مبارزه بر می خیزند. آنها سر راهشان باید با هیولای وحشتناک و مهمان پیچیده روبه رو شوند.
    بسیار خوب، اگر دوست دارید رمانی ماجراجویانه و پرجاذبه بخوانید، مجموعه سه جلدی «سرزمین سایه های دلتورا» پیشنهاد خوبی است.
    جلد اول این مجموعه «غار وحشت» ، جلد دوم «جزیره توهم» و سومین جلد «سرزمین سایه ها» نام دارد.
    این کتاب ها برنده پنج جایزه ادبی نیز شده اند. نویسنده خلاق این مجموعه «امیلی رودا» و مترجم آن محبوبه نجف خانی است. ناشر این مجموعه انتشارات قدیانی است.
     
    سری سوم:اژدهایان دلتورا
     
    ***
    خانم نجف خانی در مورد این آثار میگوید:در جست وجوى دلتورا یک اثر فانتزى ماجراجویى مثل هرى پاتر است، اما برخلاف هرى  پاتر کتابى نیست که صرفاً به یک فضاى تخیلى و جادوگرى و پرماجرا بپردازد، البته ناگفته نماند که خودم از طرفداران هرى پاتر هستم. ولى دلتورا ویژگى   هاى خاصى دارد که این اثر را از هرى  پاتر متمایز مى کند. نویسنده  این مجموعه یعنى امیلى رودا یکى از معدود نویسندگان استرالیایى است که پنج بار جایزه شوراى کتاب کودک استرالیا را به خود اختصاص داده است. او قصه گوى ماهرى است و قدرت تخیل حیرت انگیزى دارد. در جست وجوى دلتورا علاوه بر داستانى زیبا و خلاق و بکر، یک کار کاملاً جامعه شناسانه است و در حوزه نوجوانان کمتر کتابى مثل این مجموعه مى توان یافت. هرچند برخى ایراد گرفته اند که صحنه پردازى کتاب خیلى قوى نیست و زیاد به جزئیات نپرداخته، که در پاسخ باید گفت اصلاً رودا نمى خواهد صحنه پردازى کند تا بچه ها بتوانند هر صحنه اى را به جاى آن بگذارند و همچنین مى داند که بچه هاى کم حوصله امروزى حوصله جزئیات زیاد را ندارند. حتى در مورد خصوصیات ظاهرى قهرمان اول داستان هیچ اطلاعاتى به خواننده نمى دهد. مى خواهد هر مخاطبى خود را به جاى این قهرمان بگذارد. به نظر من سرزمین دلتورا خیلى شبیه ایران است. این کتاب از جمله کتاب هایى است که توانسته سه نسل مختلف را جذب کند که من دلیل آن را جامعه شناسى قوى کار مى دانم. پایه این اثر فانتزى براساس افسانه ها بنا شده. در این اثر شخصیتى مردمى به نام آدین وجود دارد که درصدد اتحاد قبایل برمى آید. آدین یک آهنگر است و در واقع به نوعى همان کاوه آهنگر ماست. امیلى رودا افسانه هاى ملل را خوب مى شناسد و در جاهاى مختلف داستان از آن بهره مى گیرد. دشمن اصلى این سرزمین «ارباب سایه ها» نام دارد که قابل تعمیم به هر دشمنى است.
    •رودا در این کار یک ساختار جمعى و قابل تعمیم به کار برده است.
    بله درست است. هر مخاطبى مى تواند دشمن خودش را جایگزین کند و شخصیت هاى پسر و دخترى که در کتاب هستند ویژگى هاى خاص خود را دارند و در تمام مراحل سفر پرمخاطره شان در حال آزمون و خطا هستند و به مرور با رویارویى با مشکلات باتجربه تر و پخته تر مى شوند. آنها در این سفر با مرد میانسالى همراه مى شوند که جلوى بى تجربگى آنها را مى گیرد و در کنار جسارت نوجوان هاى داستان نقش مکمل را دارد. در واقع آنها به نوعى مکمل همدیگر هستند و همان عدد سه مقدس را تشکیل مى دهند و مخاطب به راحتى مى تواند خودش را جایگزین شخصیت هاى نوجوان این داستان کند. یکى دیگر از ویژگى هاى اثر، پرتعلیق بودن آن است. اما نه صرفاً یک داستان پرهیجان کاذب، بلکه نویسنده در ضمن روایت یک داستان پرهیجان در زیرساخت اثر با بچه ها حرف مى زند، به او خوب بودن و مثبت فکر کردن را یاد مى دهد. به او هشدار مى دهد که به محیط اطراف خوب دقت کند، از کنار مسائل به راحتى نگذرد و از تجربه ها درس بگیرد. یکى دیگر از ویژگى هاى کار او استفاده از معماست که شبیه داستان هاى پلیسى است و شعرهاى معماگونه و بازى با حروف است که خودش رمزگشا است. مخاطب در طول داستان مدام ذهنش درگیر حل معمایى است.


     


    shotokanpoloto
    »» comments ()

    »» Posts Title
    گوشی موبایل Apple iPhone
    [عناوین آرشیوشده]
    [ و به یکى از کسانى که بدو سخنى گفته بود و از مقدار وى بزرگتر مى‏نمود فرمود : ] پر نیاورده پریدى و در خردسالى بانگ در کشیدى . [ و شکیر ، نخست پرهاست که بر پرنده روید ، پیش از آنکه نیرومند و استوار شود ، و سقب شتر خردسال است و شتر بانگ بر نیاورد مگر آنگاه که فحل گردد . ] [نهج البلاغه] برای عضو شدن در خبرنامه ابتدا نام و سپس ایمیل خود را وارد کنید.





    Powered by WebGozar

    Google Page Rank